Images not posting for me

Homepage | Forums | Main Forums | Help and Q & A | Images not posting for me

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #460720
      Gryneos
      Participant
      • Total Posts: 2,132

      I’m using the same site for image-hosting that I’ve used for many years, without issue here. Suddenly today, all I get are broken-image icons. It also takes more time for that to even show up.

      Now, granted, this apartment complex uses Comcast and their ability to provide decent speeds is hit or miss, plus supposedly someone is doing a DDOS attack on our server sometimes.

      Maybe that’s the issue, but I’m curious if anyone else is having problems posting images. The service I use is ImageShack because it doesn’t include a bunch of proprietary-IP crap like imgur and the rest of the corporate services.

      The people-to-cake ratio is too high.

    • #460723
      soryang
      Participant
      • Total Posts: 2,551

      I took a screen shot from a youtube video the usual way, downloaded it to my hard drive in jpg format and then uploaded it on a google blog site I use.  After the upload, I  noticed the .jpg suffix was missing and there was  a long string of html (code?) I am not accustomed to seeing.  So I was concerned if the image would appear here, but it did after i cut and pasted here.   I’m not very technically inclined.  I’ve been doing everything the same way for years, but it appears something has changed.    without the jpg format i wonder if my images will post elsewhere.

      惑世誣民 혹세무민

      • #460733
        Gryneos
        Participant
        • Total Posts: 2,132

        Well, maybe what I’ll do is go ahead and post my funny sign thread and see how it looks after posting. I just like to review the images before I post so that I can make sure they’re coming in properly. Now I’ll have to do it ‘blind’ so to speak.

        The people-to-cake ratio is too high.

        • #460735
          Gryneos
          Participant
          • Total Posts: 2,132

          I guess no “It’s A Sign” this week until this is fixed. At least I have my posting file finished and saved. Maybe y’all can see them next Friday…

          The people-to-cake ratio is too high.

    • #460737
      NV Wino
      Moderator
      • Total Posts: 9,537

      Or, are you putting each one into the picture box? @gryneos

      “As we act, let us not become the evil that we deplore.” Barbara Lee
      “Politicians and pro athletes: The only people who still get paid when they lose.” William Rivers Pitt

      • #460738
        Gryneos
        Participant
        • Total Posts: 2,132

        exactly as I have been doing it for the last several years: posting the direct link I get from ImageShack to the text-field. Only once before (actually at this very same time last year) has this happened. I’ll try using the image-posting box, but I am curious what has changed to make that be required.

        Of course if it doesn’t work, I’ll let y’all know 🙂

        The people-to-cake ratio is too high.

      • #460741
        Gryneos
        Participant
        • Total Posts: 2,132

        I’ve tried it in two different browsers (Vivaldi and Opera), including using the image-insert function, and it’s still not working.

        The people-to-cake ratio is too high.

        • #460742
          NV Wino
          Moderator
          • Total Posts: 9,537

          @sffh Know anything about this problem?

          “As we act, let us not become the evil that we deplore.” Barbara Lee
          “Politicians and pro athletes: The only people who still get paid when they lose.” William Rivers Pitt

    • #460750
      So Far From Heaven
      Keymaster
      • Total Posts: 9,880

      one from Imgur using their copy paste, and one direct from a pic directly on the web via control c to control v.

      Here goes:

      Imgur works fine. Used direct link.

      New hope for La Castaneda Hotel - Albuquerque Journal

      Direct control c to control v works as well. Photo of the Casteneda Hotel taken directly off the web from the Albuquerque Journal.

      I’m not sure what is going on here @gryneos

      • #460815
        Gryneos
        Participant
        • Total Posts: 2,132

        I’ve never in the past before been able to copy-paste to the text-field, so will try it in a while. I don’t use imgur at all (can’t stand its interface), so won’t be using it. Right now, I’ve got groceries to unload 🙂

        The people-to-cake ratio is too high.

    • #460817
      Gryneos
      Participant
      • Total Posts: 2,132

      to be working with my normal linked images now. Ctrl-C still doesn’t work on this end.

      The people-to-cake ratio is too high.

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.